Арестуваха тираджия, дилър, насилник и пияни водачи

Сподели във Facebook
Снимка МВР, архив Снимка: МВР, архив

Четирима мъже и шофьор на тежкотоварен автомобил са задържани по време на полицейска акция. ТИР с влекач превозвал бежанци.

Сигнал подали служители на бензиностация край Кюстендил. Веднага се задействали полицейските автопатрули. В камиона имало четирива афганистанци. Шофьорът е сърбин. Превозил ги от Сърбия до Кюстендил. Целта им била да стигнат до Германия. Тираджията е дал показания, че бежанците сами са проникнали в камиона, без той да знае.

В ареста на кюстендилската полиция е 44-годишна жена. Тя катастрофирала пияна. Ударила на заден ход с колата си "Деу", паркирани на тротояра автомобили в село Шишковци. Дрегерът отчел 1,76 промила алкохол.

Дупничанин е тикнат в ареста за побой на 28-годишен от село Овчарци. Насилникът е предаден на прокурор.

21-годишен мъж са задържали бобовдолски полицаи за притежание на наркотично вещество. При извършена проверка служителите открили у него 2 фолиеви опаковки с марихуана.

Досъдебно производство е образувано в Дупница за управление на МПС след употреба на алкохол. Пътни полицаи установили при проверка на „Тойота“, че 34-годишният водач управлява с 1.75 промила алкохол в издишания въздух. Тестът е направен с техническо средство, проверката е извършена на ул. „Андон Величков“ в града, за случая е уведомен дежурен прокурор.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано