Атанас Стоянов: Да преодоляваме кризите с добруване и разум

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Управлението на общините трябва да е близо и в интерес на хората, категоричен е Атанас Стоянов. Той е кандидат за втори управленски мандат в Сандански, издигнат от Инициативен кометет, ВМРО, подкрепен и от други полутически формации, а също сдружения на гражданите.

"Всеки кмет трябва да е на хората, да е близко до тях и решава проблемите им от всякакво естество. Те не са червени, сини, зелени. Моята политика е насочена към санданчани и жителите в общината", обяви Стоянов, който преди да оглави Сандански беше и народен представител от ВМРО.

"Летописът на община Сандански не е само 4-годишен. По време на първия ми мандат трябваше да преодолеем много кризи - здравна, инфлационна, военна,  бежанска. Смятам, че задружно успявахме да се справим, въпреки отсъствието на държавата във всички общини. Това не е оправдание", подчерта Атанас Стоянов в национален ефир. На въпрос за какво не му е стигнало времето през тези четири години, Стоянов сподели, че има много решения в полза на гражданите, които ще продължи да изпълнява.

Кандидат-кметът не скри, че в страната се води нетолерантна кампания. Той самият ненавижда конфронтацията, фалшивите новини, очернянето и призова за добруване и разум. Той изтъкна, че е работил добре с общинските съветници. "Имаше разногласия в Общинския съвет, но все пак устоявахме и в името на избирателите ни. Задачата на всеки кмет е да обединява. Да не разделя жителите по партиен признак, да си партнира с държавните институции. Аз съм доволен, че направихме много за развитието на града, населените места и хората, живеещи в тях. Аз се гордея, че израстването ми - житейски, политически е в иобщина сандански. Тук създадох семейство, битието ми е изцяло свързано с този прекрасен Сандански регион", изтъква Стоянов.

На зададен въпрос по време на телевизионното интервю, свързано с обществена поръчка за укрепване на срутище и свлачище към санданското село Виногради, Стоянов отговори, че проектът, изработен от екипа му, е изцяло одобрен, но държавата не е дала и стотинка за дейностите до момента. Той отхвърли категорично твърденията, че е разпределен 1 милион лева на определена фирма. "Тъй като няма финансиране, няма и избран изпълнител", обясни Стоянов. Той пожела здраве и добруване на всички съграждани. Относно представянето на изборите, Атанас Стоянов каза: "Нека победят най-добрите".

 

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано