Баща на убити деца оспорва присъда за домашно насилие

Сподели във Facebook
Снимка бтв Снимка: бтв

Горският Георги Трайков - бащата на убитите деца в Сандански, атакува пред благоевградските магистрати присъда за домашно насилие.

Трайков настоява заповедта да не доближава жена си Кристина Дунчева, да се отмени. Във въззивната жалба до Окръжен съд – Благоевград Георги посочва, че според него съдът в Сандански е взел незаконосъобразно и необосновано, освен това защитата на жалбоподателя намира, че решението е постановено в противоречие със събраните доказателства по делото. В постъпилата жалба се правят и доказателствени искания, настоява се да бъдат разпитани свидетели, които искания със свое определение съдът не уважи.

Припомняме Трайков бе осъден по дело, заведено от Кристина Дунчева, която е обвинена за отнетия живот на децата им Ивон и Васил.

Дунчева към момента е в затворническата болница в Лвеч, където се извършва втори месец съдебно-психиатрична експертиза. Тя бе арестувана през ноември миналата година, за кървавото престъпление, извършено в дома им с нож и сатър.

Дунчева твърди пред магистратите, че системно малтретирана от горския служител Георги. Тричленен състав на Окръжен съд – Благоевград ще заседава по въззивното гражданско дело на 30 март.

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано