Бербатов очаква шантажи и тарикатлъци за конгреса на БФС

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Благовградчанинът, бивш футболен национал Димитър Бербатов обяви намеренията си за следващия конгрес на БФС.

"Ще се кандидатирам за президент. Целта ме е футболът ни да тръгне в друга посока. Нещата ще бъдат докарани до край. Фактът, че се получи така чаканата от всички оставка, говори красноречиво“, коментира той.

"Битката всъщност е за българския футбол и това управление, което вече 18 години продължава да прави нещата не както трябва. Настана време разделно за всички, които обичат футбола, да им покажат, че мястото не им е тук. Последва закъснялата оставка, която е за втори път. Във всяко ново управление, когато властта те опиянява и минава много дълго време, ти забравяш да направиш правилните оценки, точните решения и се вижда на какво дередже е футболът ни в момента“, заяви Бербатов.

„Следват няколко неща от тук нататък. Те са много важни и футболната общественост трябва да ги следим. Първото е да видим дали в седемдневен период Търговският регистър ще впише временно изпълняващият длъжността Михаил Касабов. Ако това не се случи, значи продължават някакви игрички, които да се кроят. Някакви тарикатлъци и шантажи, които пак си мислят да направят за конгреса. Миналия път, когато това се случи с оставката, Борислав Михайлов беше отписан в Търговския регистър, Михаил Касабов беше вписан като негов заместник. Затова няма пречки да се случи и сега. Ако след седем дни се случи така, това е показателен знак, че пак нещо се крои“, разкри Димитър Бербатов пред БНТ.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано