Бербатов скочи срещу черното тото и корупцията в БФС

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Благоевградчанинът Димитър Бербатов призова за оставки в БФС.

Той направи обръщение в социалната мрежа. "Единственото правилно действие е оставка на ръководството на БФС. 15-годишното им управление ни доведе дотук. Липсата на адекватна и професионална работа с децата в последните 15 години ни доведе дотук", заяви Бербатов.

"Не бъдете безразлични, изразявайте своето мнение, борете се за бъдещето на своите деца, които искат да играят футбол. Пожелайте промяна!

Колко още ще чакаме, искаме ли тази агония да продължава, къде е моралът. След всеки мач чуваме едно и също от управляващите футбола ни - това са ни възможностите. Време е да се даде шанс на хора с други възможности, визия и отношение към управлението на футбола", обяви футболната звезда.

"Черно тото, корупция, снимкови доказателства с шефовете на черното тото, унизителни резултати на националния отбор, липса на каквато и да е методика за развитие на футбола ни. Искаме оставката на сегашното ръководство на БФС и свикване на честен конгрес, който да избере нов легитимен президент на БФС", настоява Бербатов.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано