Безсънно дежурство за полицаи и огнеборци

Сподели във Facebook
Снимка МВР, архив Снимка: МВР, архив

Три пожара са потушили огнеборците в Кюстендилско. За късмет няма пострадали хора. Освен това пожарникарите са участвали в пресдване на влечуги, съобщиха от полицията в Кюстендил.

Две от змиите са извадени от тях от кола, пътуваща към местността "Саманли баир" и от фирмен офис в Кюстендил. Влечуго са обезвредили и в мазе на къща в село Джерман.

Полицаите от Кюстендил осуетили побой в центъра на града. 50-годишен кюстендилец е задържан в полицейския арест за нанесена средна телесна повреда на 55-годишен мъж. Инцидентът е възникнал между тях в събота пред търговски обект. Пострадалият е настанен в кюстендилската болница със счупен крак. По случая е започнато досъдебно производство.

32-годишен кюстендилец е задържан за увреждане на чужда собственост. Той счупил врата на автомобил "БМВ", паркиран пред дома на собственика в града.

Вера в Кюстендил е заявена кражба на 2000 лева и боен пистолет от къща в града. Проникването в имота е осъществено чрез взломяване на входна врата и счупване на стъкла на автомобил "Тойота". Вандали издирват в Дупница. В центъра на града са счупени стъклата на "Рено".

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано