Бивш заместник-кмет в Благоевград се състезава за депутат

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

БСП-Благоевград регистрира кандидатдепутатската листа в РИК на 1 март. Сред състезаващите се за вота на 4 април е бившият-заместник кмет на Благоевград Кирил Пецев.

Кирил Пецев зае място в червената листа като представител на "Българска пролет". На предишните избори преди четири години Пецев, който е писатели и дългогодишен журналист, бе водач на партията, роководена от Велизар Енчев. Сега той е под номер 20, но се надява на преференциален вот.

За гласове на избирателите в Пиринско ще се бори и активистката от НС на БСП Светлана Шаренкова. Та е на четвърто място. В листата е включен и Валери Миленков като коалиционен партньор. Както вече информирахме, водач на червените в Пиринско е професор Георги Михайлов. След него е юристът от Разлог Емил Колевичин. Трети е санданчанинът Младен Тимчев-племенник на екскмета Андон Тотев. Следват Шаренкова, настоящият депутат от Гоце Делчев Богдан Боцев, Любен Милев от Благоевград, Максим Илиев от Петрич, Ина Бойчева от Хаджидимово.

Другите кандидат-депутати са Димитър Юнчов от Банско, Александър Сливков от Струмяни, Милко Сиркьов от Сатовча, Исмет Ходжов от Гърмен, гоцеделчевецът Георги Мишев, банскалията Владимир Баряков, Пламен Ботев, Лъчезар Кобуров, Венцислав Шунгаров, Славчо Попов и младият Костадин Харисков.

Напиши коментар

Коментари

  1. Ужас -
    Е как можахте да включите това недоразумение Милев в листата.Това нещо ще ви донесе отлив и то много отлив на гласове

Избрано