Бивш журналист и научен работник от Благоевград напъват към НС

Сподели във Facebook
Снимка бтв Снимка: бтв

Районната избирателна комисия в Благоевград регистрира листа само с един кандидат-депутат.

От името на партия "Българско национално обединие" водач е бившият благоевградски журналист Владимир Живков. В листата му няма други кандидати за 49 НС. Пълномощното е издадено от самия Владимир Живков. На предишен вот Живков се прослави с това, че беше участник в две листи - в тези на БНО и на "Русофили за възраждане на отечеството". Владимир се явява от години на всякакви избори. Беше и кандидат-кмет на Благоевград.

Регистрация в РИК получи и "Възраждане". Водач е Цончо Ганев. След него е благоевградската адвокатка Цвета Рангелова, която беше депутат в предишния парламент, на мястото на Ганев, който врече от друг избирателен район. На трета позиция е Костадинка Джагълова от Гоце Делчев. Благоевградчанинът Илко Гълъбов е на шести в листата. Преди него са Теодора Димитрова, Методи Спасов.

Дългогдишният научен работник от БАН Йордан Манасиев е начело на БНС "Нова демокрация" - партията на Боян Расате. Листата е от трима кандидати. С Манасиев са регистрирани Александър Новаков и Мартин Вътев.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано