Благоевград и Банско с пари от държавата

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Правителството отпусна 1 746 261 лева за подпорна стена на неработещото все още депо в благоевградското село Бучино. Парите са издигате на по-висока стена, тъй като направената по проект се срути преди седмица. Увредена и и помощна пристойка.

Пари от държавата получи и Банско. 1 339 951 лева отиват за укрепване дъното на река Глазне, минаваща през града, южно от моста на ул. "Найден Геров".

На заседанието на правителството днес са одобрени 4 296 000 лева за Благоевград, Сапарева баня и Априлци за предотвратяване, овладяване и преодоляване на последиците от бедствия.

"Както с бедствията и авариите, щом има проблем, веднага реагираме, за да няма риск, така и с пандемията майсторски предотвратяваме опасностите. Затова и България има най-добрите параметри", заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на днешното редовно правителствено заседание, на което бяха отпуснати 5 760 000лева на общини за преодоляване на последици от бедствия и за ремонт на улици", изтъкна премиерът Бойко Борисов.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано