Благоевградчани: Полицаите глобяват избирателно

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Благоевградските търговци Янко и Борис Павлови излязоха от ареста. Съдът им определи мярка "подписка" след сблъсъка с полицаите Георги Ичков и Любомир Цолев.

Съдия Калина Иванов изслуша бащата и сина, които работят заедно в зеленчуковия магазин на улица "Трети март" в Благоевград.

Както подробно информирахме предстои дело за едро хулиганство срещу Павлови. Инцидентът е възникнал след фиш за неправилно паркиране. Борис Павлов е спрял автомобил, за да зарежда търговския обект, но полицаите Ичков и Цолев му съставили акт. Бащата, който бил в магазина, се намесил. Заявил, че плаща по 200 лева месечно в Общината за паркомясто. Според версията на униформените е имало блъскане в гърдите и затискане на пръст на едната ръка с вратата на патрулката.

По време на разправията полицаят Ичков изпищял за счупен пръст. В Спешния център обаче се оказало, че няма фрактура. Разследването на получая предстои. Разпитват се множество очевидци, били в магазина и пред него.Живеещи на същата улица коментират, че униформените редовно са на "Трети март". Глобяват дори водачите за спрели коли заради няколко минутки пазаруване. В същото време пропускат да санкционират автобуси на футболни отбори и вип автомобили, паркирали пред хотела на ексъветника Христо Ковачки пред банята.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано