Благоевградчани в защита на уволнен от "Пирин"

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Наставникът на "Пирин" - Благоевград Иво Тренчев се разделя с отбора. По непотвърдени към момента информация от клубното ръководство, заедно с Тренчев си тръгват Станислав Бачев и Антон Иванов. Тренчев не бе открит за коментар от медията ни.

Първи в социалните мрежи избухнаха феновете от "Пирин Ултрас". Те недоумяват, че отстраняването на Тренчев е часове след победния мач срещ, "Локомотив"-София, завършил вчера на стадион "Христо Ботев" с 3:1 за "орлетата".

Привържениците в Благоевград припомниха в ядовити постове, че Иво е стабилизирал отбора в труден момент и настояват, този който го е уволнил да подаде оставка още днес. Споделят се информации, че в "Пирин" идва украински благодетел, който е пожелал да се назначи негов старши-треньор. Кметът Методи Байкушев мълчи, въпреки, че е сред активните във фейсбук.

"От медиите разбираме, че Иво Тренчев е премахнат от треньорския пост. Изключително интелигентен, ерудиран, сдържан човек, Пирин рядко е имал такива хора на този пост. Благодарим ти за всичко, най-много за това, че направи силен, борбен и сърцат отбор и спечели доверието на всички фенове.
Благодарим ти, Иво! Подобни сътресения в любимия отбор,не могат да останат безнаказани", категорични са ултрасите.

"Някой трябва да даде обяснение и да поема отговорност за решението и ако нещата не потръгнат, този който е освободил Иво Тренчев да си тръгне. В дискусията мнение изказа и Тома Манасиев - старши. "Аз ще възкликна: Как така? Той възроди отбора. Дано да не е някоя мърсотия, и ако не го върнат, следващия да бъде по-добър от него, за което се съмнявам", написа той.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Петър -
    Цървули повече власт да не видите никога!!
  2. Петрич -
    Вие излезнахте големи копелета у областния център и е време ние пак да си станем окръжен, па вие се машайте със Симитли.
  3. Стига бе -
    Каква защита некадърник и тоя плешивия бута куция кон сина му

Избрано