Благоевградчанин обучава млади полицаи в САЩ

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Благоевградчанин обучава млади полицаи в Чикаго.

Мартин Мавров е първият българин "Field Training Officer" в Америка. Мавров ще дава отговор за образованието на нови фрагменти в редовете на чикагската полиция, информираха от Българо-американската полицейска асоциация в социалните мрежи.

Ето какво пишат от асоциацията в формалната си страница: Поздравления на служителя на реда от Б.А.П.А. Офицер Мартин Мавров, за назначението му на нова позиция, като един от служителите на реда отговарящ за образованието на нови фрагменти в редовете на Чикагската полиция с купа " Field Training Officer - FTO "!

Мартин Мавров ще образова нови служители на реда, които към този момент са приключили полицейската академия, само че нямат никакъв " махленски " опит и занапред стартират работа като патрулиращи служители на реда. Той е роден в Благоевград. Завършил е „ Криминално право “ и „ История “ в Илинойския университет. Присъединил се е към чикагската полиция през 2018 година.  Брат му Георги също е служител на реда в Чикаго.

В устрема си да са неразделни, братя Маврови са подали молби да имат еднакъв график на работа. Двамата обичат да прекарват свободното време със фамилиите и приятелите си, вървят дружно на лов на риба и гледат футболни мачове.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано