Благоевградски полицаи разпитват лекари от Дупница

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Криминалистите в Благоевград все още не са приключили преписката по случая със "слепия" таксиметров шофьор от Рила, заловен неотдавна около студентските общежития в града.

Борис Димитров е незрящ само на документи. той бе разобличен чрез скрита камера от подставени младежи, наели го да ги закара в Благоевград. Както вече съобщихме, рилчанинът Борис Димитров, който е брат на прокурорка в Дупница, е имал подновена шофьорска книжка и ТЕЛК от Медицински център "Асклепий".

Прегледът за издаване на свидетелството е извършил д-р Йордан Никлев, става ясно от разследването на благоевградските полицаи. Проверяват се още докторите Юлия Кирилова, Надка Александрова, Крум Бонев, Станислава Скринска и други техни колеги от Медицинския център в Дупница.

Разследването срещу Борис Димитров е в Благоевград заради сестрата прокурорка в съдебния му район.

Предстоят още разпити на медицински специалисти, някои от които са в карантина заради Ковид. Към момента е образувано досъдебното производство. Проведени са множество процесуално следствени действия. Същото в настоящия момент е докладвано на Районна прокуратура - Благоевград за даване на допълнителни указания и за провеждането на допълнителни процесуално следствени действия, информираха от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано