Благоевградски управници се умилкваха около Йотова

Сподели във Facebook

Вицепрезидентът Илияна Йотова откри учебната година в благоевградското Осмо училище "Арсений Костенцев". Включи се и в тържество, посветено на 40 години от създаването му. Неврокопският митрополит Серафим отслужи водосвет за здраве и благоденствие на всички ученици.

Йотова присъства и на откриване на уникална мозайка на Светите братя Кирил и Методий, изработена от учителката Димитрина Гошева. 

"Училищата на колкото и години да стават никога не остаряват, защото те винаги, всяка година се подмладяват с децата, които приемат", каза още Йотова. Тя пожела на добър час на всички учители и родители и най-вече на всички ученици", заяви вицепрезидентът. Около нея с умиление се подредиха с цветя училищният директор Сергей Биров, кметът Илко Стоянов, парламентарният шеф Радослав Тасков, образователният шеф в Пиринско Ивайло Златанов, губернаторът Николай Шушков и полицейският директор Георги Кандев.

"Утре президентът ще обяви състава на служебния кабинет и аз очаквам да бъде продължена линията на досегашния състав на служебния кабинет. Очаквам то да даде стабилност и сигурност на българските граждани. Всички сме наясно, че предстоят нелеки дни и аз се надявам, че тази стабилност, не само заради актуализацията на бюджета, но и заради следващите действия на служебните министри, ще бъде факт", обяви пред медиите Илияна Йотова.

„Не съм от хората, които подценяват българските граждани и смятам, че при една добра кампания, в която е обяснено как да се действа, няма да има проблеми при гласуването две в едно", коментира тя.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано