Благоевградските правораздаватели решават за семейството на Бахамата

Сподели във Facebook

Прокуратурата постанови 72 часа задържане спрямо Васил Петров-Бахамата, съпругата му Лидия и синът им Димитър. Все още от държавното обвинение не съобщават дали ще поискат пред съда мярка за неотклонение "задържане под стража".

Водешите разследването провеждат все още разпити на измамени от тях физически и юридически субекти. Сред тях има двама строителни босове от Благоевградска област. Само един от тях е дал показания, но името му официално не се посочва. Разпитани са и бизнесмени от Сандански. От предприемачите са спечелили над 580 000 лева.

Семейството на Бахамата бе арестувано показно на метри от Административен съд - Благоевград вчера. Пътували с таксиметров автомобил от Дупница. Първоначално на земята повалиха Васил, е след това поставиха белезниците на Лидия. Синът им пък бил арестуван по същото време в София.

Васил Петров е от Дупница, но се засели преди години в Благоевград. Той реално е с чисто съдебно минало, тъй като получи съдебна реабилитация по всички наказателни дела.

Семейството е замесено с измами. Уреждали са бществени поръчки на строителни предприемачи, но час от доверилите се, не са били доволни, а парите им присвоени. Говори се, че Бахамата има много покровители в системата на МВР.

Синът му Димитър е студент в Американския университет. Преди дни публикува снимка във фейсбук с пачки пари на раменете си. На 4 февруари го спипаа с бясна скорост край Бобошево. Карал с над 300 километра в час Porsche Panamera. Тогава получил само административно наказание.

Лидия Петрова бе арестувана с кокаин в бикините на ГКПП-Златарево преди повече от година. Тя призна вина и получи 6 месеца условна присъда.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано