Благоевградският кмет назначи част от екипа, запази на възлов пост човек на Стоянов

Сподели във Facebook

Методи Байкушев назначи част от съекипниците си. Все още не съобщава колко и кои ще за заместник-кметовете в Благоевград.

Заложи обаче за финансист от времето на ексградоначаллника Илко Стоянов. Начело на Финансовата дирекция е бившият антимафиот, лежал за кратко в затвора Борис Мехавджийски. Към него ще се присъедини София Граченова.

Ася Иванова е новият заместник-кмет по Икономическо развитие. Дирекцията пък оглавява Боряна Шалявска. "Административно обслужване" ще ръководи Адрияна Топурска. Десислава Витанова е назначена за главен секретар. Шеф на общинския пресцентър е Мерилин Симонска.

Утре Методи Байкушев има среща в Министерството на финансите във връзка с тежкото финансово състояние на Благоевград. На пресконференция днес той заяви, че просрочените задължения към доставчици на общината към този момент надхвърлят 1 100 000 лева. От сметките на общината липсват 6 786 000 лева, отпуснати за ремонти и строителни дейности. "Къде и за какво точно са изразходвани тези средства все още не е ясно", посочи Байкушев.

Напиши коментар

Коментари

  1. Гражданин -
    Домозетсла докога ще я търпиш

Избрано