Благотворителен търг за преподавател в ЮЗУ- Благоевград

Сподели във Facebook

Организираха благотворителен търг за финансова подкрепа на главния асистент в ЮЗУ Ангел Цветков.

Има и група във Фейсбук, в която всеки може да обяви своя вещ и някой да я закупи, но парите директно да преведе по банковата сметка на младия мъж.

Ангел Цветков се нуждае от спешна животоспасяваща трансплантация на стволови клетки. Организаторите на търга предупреждават, че всеки може да пусне на търг своя вещ или услуга, но не се допускат печалби за търговеца.

Търгуваната стока се обявява в групата с начална цена. Търгът печели този, който е дал най-висока сума. Той качва в поста платежно с преведената по сметката сума. След като е одобрено плащането "продавачът" праща "стоката" на "купувача" или я предава лично, според тяхна лична договорка. Това вече може да става и на лично съобщение. Допуска се продажбата на артикули без търг - с фиксирана цена, но това трябва да бъде упоменато в самия пост на продавача.

Всеки, който има възможност да помогне, може да го направи и чрез дарителската банкова сметка:
IBAN: BG17UNCR70001524031366
BIC: UNCRBGSF
Ангел Методиев Цветков

Припомняме, неотдавна Ангел Цветков публикува кратко послание за помощ към благоевградчани: След няколко години ходене по мъките и многобройни опити за поставяне на диагноза, вече имам такава и тя е: остра миеломоноцитна левкемия и три месеца живот. Пациент съм на клиниката по хематология в Александровска болница от 2018 година с хемолитична анемия и съмнение за миелодиспластичен синдром. Нещата обаче се влошиха в последните месеци и от един месец съм с тази диагноза. Спешно се стартира химиотерапия, от която излязох успешно засега и се надявам да е така и занапред, за да мога в близките два или три месеца да съм готов за трансплантация. За радост съвременната медицина дава възможност за лекуване на подобни болести, които в миналото са смятани за нелечими.
Необходими са ми средства за алогенна костно-мозъчна трансплантация в клиника в Турция. Не може да бъде взет материал от мен и това значително усложнява и оскъпява операцията. Лекарите в турската клиника Memorial Bahçelievler Hastanesi искат възможно най-скоро да продължа лечението при тях. Обясниха ми, че плащането става на части и процедури, в зависимост от резултатите от лечението.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано