Благотворителни турнири на полицаи, граничари и катаджии

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Синдикалната федерация на служителите в МВР организира благотворителни турнири. Те са по повод професионалния празник - 5 юли. Проведоха се в Благоевград, Перик и Кюстендил.

Най-емоционален бе турнирът по мини футбол "С обич за децата, в памет на бащите герои". Участваха отбори от всички полицейски управления в Благоевградска област, а също "Пътна полиция" и "Гранична полиция". Надпреварата по футбол в Пиринско датира от 2004 година. Началото поставиха ексшефовете на катаджиите и икономическите полицаи -Данаил Стоицов и Йордан Латинов.

Тази година в отборното класиране е този на Граничен полицейски участък-Благоевград. Втори са пътните полицаи, а униформените футболисти от Гоце делчев са на трето място.

Участниците в турнира бяха наградени от директора на ОД на МВР Благоевград и ръководителите на полицейския синдикат Илия Велев и Георги Иванов. Полицаите дариха 3200 лева, които ще бъдат дарени на деца на загинали полицаи по време на изпълнение на служебните си задължения.

В Перник и кюстендил също се провеждат футболни турнири. Освен това има състезания по по тенис на маса и стрелба с пистолет. Днес е съревнованието по точен мерник. Обявиха и Ден на отворените врати. Всички, които имат желание да посетят полицейските управления и да се запознаят отблизо с работата на органите на реда, могат да го направят след предварителна заявка на телефони, посочени на интернет страницата на областната дирекция или чрез полицейските инспектори и инспекторите от Детска педагогическа стая.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано