Благотворителност за атлет със синдром на Даун

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Стартира благотворителна кампания в помощ на атлет, чиято мечта е да участва в Световно първенство.

Алксандър Александров, наричан от всички в Сандански Сашко, се нуждае от финансова подкрепа, за да замине на състезание в Аржентина. 

Сашко е състезател в спортен клуб за адаптирана физическа активност и спорт – Сандански, с треньор Зоя Тодорова. Добре познат не сред жителите в града със своето голямо сърце и любов към спорта. Въпреки затрудненията, Сашко не спира да се бори, за да сбъдне своите мечти. Предстои му представяне на Световното първенство за атлети със синдром на Даун, което ще се проведе през месец март в Буенос Айрес.

Община Сандански и Школа по народни танци и хора „Македонска хубост“ организират Благотворителен концерт „Нека е добро! За Сашко". Концертът ще се проведе на 29 януари  в Дома на културата. Билетите са на стойност 10 лева и се продават до утре в Туристически информационен център.

Всеки, който иска да даде шанс за участие на Сашко може да помогне на сметката на Спортен клуб Адаптирана физическа активност и спорт- АФАС, гр. Сандански.
Номер на сметка:
BIC: SOMBBGSF
IBAN BG37 SOMB 9130 1071 5131 01

В предстоящия концерт участват Школа по народни танци и хора „Македонска хубост“, Танцов състав „Празник“, Танцова формация „Магия от Пирина“, Танцови школи „Македонци“, Фолклорна формация „Славеи“, Танцова формация „Хоуп“, Йордан Николов, Ансамбъл „Гайтан“, Карамфил Божиков, Ваня Найденова, Боби Бакалов, Общински духов оркестър „Емил Кирянов“, Ансамбъл за народни песни и танци „Никола Вапцаров“, Танцов състав „Звездица“ и Вокална група „Звънче“.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано