Бойко Борисов се стяга за президент

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Ако има служебно правителство, влизам в президентската битка, обяви във фейсбук Бойко Борисов.

Той направи изявлени при изписването му от болницата, където преди два дни бе опериран заради травма на мач.

Отново по сини къси панталони премиерът в оставка отправи поздрав към народните избраници, които го канят на отчет в парламента - „Бе, я да си гледат работата“.

Борисов разказа история как Костов не е подал ръка на Слави Трифонов, когато са били на кино. „Уважавам много Иван Костов, защото е твърд човек. Партията на Иван Костов днес подкрепят тази партия на Слави Трифонов, а не най-голямата европейска призната партия от всички. До вчера те бяха чалгари за тях, изведнъж отиваме безусловно да са те, да не са ГЕРБ. Ние това искаме да се запомни за историята. Както видяхте, блъфират
с Росенец, но ние подкрепяме за Росенец, не само подкрепяме, а и внасяме“, каза Борисов.

„Странно ми е как „Демократична България“, уж дясна партия, са на практика най-левите в момента, изведнъж започна да харесва и е готова без никакви претенции за нищо да подкрепи Слави Трифонов“, коментира Борисов. „Ние подкрепяме разследването за Росенец и затова внасяме предложение за създаване на такава комисия. Как Симидчиев, който беше в моя съвет, беше подкрепен от всички. В момента има брутално мнозинство от 165 души“, каза той.

На въпрос защо са се развалили отношенията му със Слави Трифонов Борисов отговори: Той реши да прави партия, аз още не съм решил да правя шоу. „Ако и едните, и другите не ни подкрепят, ще върнем утре следобед или най-късно в петък мандата. Ако не приемат със 165 депутати управлението, това са страхливците, това са бъзльовците“, категоричен е Борисов.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано