Борисов бесен за гавра с негов паметник в Благоевград

Сподели във Facebook

Бойко Борисов коментира публично гаврата с негов паметник в центъра на Благоевград.

"Няма да позволя да ми стрелят в лице с пистолет от ПП и ДБ и да ми говорят за демокрация и съдебна реформа! Безсрамници! Те предизвикват на бой и озлобление! Днес са им свили паметника в Сандански! Структурата ми там е от люти македонци! Няма да ви позволим да стреляте в лицето ми и децата ни да гледат това", заяви лидерът на ГЕРБ пред симпатизанти.

"Като главен секретар заварих областта подвластна на мутрите. Черни беемвета нощно време, пускат полицейска лампа, грабят. Крокодили, мечки, вълци – какво ли не изловихме тогава. А ние променихме всичко. Направихме паркове, площади, детски градини. От какво да ни е срам? Над 20 млн. лева има вложения само тук", каза Борисов в Ихтиман.

Лидерът на ГЕРБ коментира и инфлацията. „Хората мислят, че след 2-ри април ще направим правителство, ще се събудим и всичко ще се оправи. Обаче 16 милиарда ги няма. Този, който дойде, трябва да затегне колана до последната гайка. Иначе ще трябва да дойде МВФ, за да направи това, което в България политиците ги е страх. Международните пазари усещат, че кървим, че я няма държавата и ще ни набиват лихви, които децата ще плащат. Две години бяхме пресирани, но робски мълчахме, защото те дойдоха, подкрепяни с огромна медийна подкрепа. А беден и гладен народ, става опасен народ, той няма къде да отиде. А тепърва почва бедствието“, прогнозира Борисов.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано