Борисов: Господ забавя, но никога не забравя

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на предизборна обиколка в Югозапада. Срещна се със съпартийци в Рилския манастир и с игумена дядо Евлогий.

Очаквано, критикува досегашното управление на Промяната. Подчерта, че заради щетите, нанесени на българската икономика, партията му няма да се коалира с тях.

"Провал в туризма, в земеделието, в строителството. Няма напояване, липсват торове. Има контрабанда от Украйна зверска. Няма дърва за огрев", изброи бившият премиер. Турция изнася дронове, които бомбардират руските войски, а в същото време правят политика и помагат да изнесат украинското зърно. Ами ако България за радост има такъв като мен, щяхме да сме пряк участник в този процес. Господ забавя, но никога не забравя", каза Бойко Борисов. Срещата се предаваше на живо в социалната мрежа.

"Тази кражба през последните месеци ще отврати много народа и резултатите от изборите ще бъдат различни. Освен това, сега като го няма Бойко Рашков, съм сигурен, че и машините няма да бъдат така манипулирани. Стотици машини разнасяха по складове", припомни Борисов, възмутенот пилеенето на пари.

"Експериментът "Василев – Петков" донесе милиарди щети. Президентът Радев ме обиди много, като ме сравни с Кирил Петков, че и аз съм разхвърлял тръби. Това е най-голямата обида, която ми е нанесъл. Ако иска може да възложи да проверят стотиците километри нови газопроводи, които направихме", посочи Борисов.

"Казват, че Радев имал реваншизъм, той направи трима министри на Нинова. Това ли е реваншизъм, а когато неговото служебно правителство с министър  Рашков малтретираше политическите партии, притискаше хората. Тогава нямаше ли реваншизъм", поита той.

 

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано