Борисов и лидерът на ГЕРБ-Благоевград се видяха победители

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Бойко Борисов критикува остро служебния кабинет и обяви, че ГЕРБ е победител на следващите избори.

Борисов, придружен от областния лидер на партията в Благоевград - евродепутатът Андрей Новаков, бяха в опожареното село Кръстава, намиращо се на около 40 километра от Якоруда.

"Нашите депутати и евродепутати дариха от заплатите си около 120 000 лева за закупуване на шест къщи за хората, загубили домовете си при огромния пожар в петък. До края на деня ще бъдат доставени къщички, за да имат подслон семействата, които останаха без дом", каза пред пострадалите хора Бойко Борисов.

"Служебният кабинет поръчва нови самолети от САЩ, а иска актуализация на бюджета! Искат да поръчват самолети в условията на тази тежка икономическа и финансова криза", коментира експремиерът във Фейсбук от село Кръстава.

"Имат две напълно противоположни тези относно състоянието на държавния бюджет – първо казаха, че нямало пари, а после, че има пари. Пари има, но те не разбират! Може да си завършил не Харвард, а на Луната, но като не разбираш, искаш партиите да ти подпишат празен чек. Обвиняваха ни, че даваме предизборно по 50 лева на месец, а ги давахме над година. Никой не ни попита от къде вадим по 106 милиона месечно за възрастните ни хора. За нас това беше приоритет. Никой не ни подкрепи", заяви Борисов.

"Радев днес бил казал, че “корупционери” искали да свалят Кирил Петков. Партията на Слави Трифонов беше тази, която изобличи “знамената” на Румен Радев – Асен Василев и Кирил Петков. Как да подкрепим бюджета на Асен Василев, при положение, че неговият лондонски съдружник заяви, че е мошеник. Петков пък твърди, че всички кредити се обслужват в ББР. Ние държим да се спазва Конституцията. Ако не си български гражданин, не можеш да бъдеш министър, нали уж Радев искаше правова държава. Крил Петков твърди, че бил подал заявление за отказ от канадското си гражданство, но нямал документ, че вече не е канадец. Когато подадеш молба за развод, разведен ли си", попита лидерът на ГЕРБ.

"Консултациите при Радев са прах в очите на хората. Кабинетът му се провали в икономиката, в МВР, във финансите и в селското стопанство. Как да подкрепим такъв кабинет - на повечето министри дори не им се чуват имената. Рашков ли е успешен министър, който плашеше със саморазправа хората да не гласуват. ГЕРБ ще е категоричен победител на следващи избори. Хората се осъзнаха и видяха, че по-подготвени от нас няма. Българският народ е мъдър, ако партиите не се осъзнаят навреме, народът ще реши как да ни подреди", убеден е Бойко Борисов.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано