Борисов одобрява кандидати за кметове в Пиринско

Сподели във Facebook

Активисти на ГЕРБ издигнаха и подкрепиха кандидатурата на свой за кмет. Да управлява Банско занапред мераци има партийният лидер в града и бивш депутат Александър Мацурев.

"На провелото се събрание на местната структура на ГЕРБ над 150 членове подкрепиха моята кандидатура за кмет на Банско. Знам, че заедно сме по-силни и искрено вярвам, че със силен екип от общински съветници и кметове на кметства ще развием община Банско така, както всички ние, банскалии го заслужаваме", похвали се Мацурев във фейсбук. "Ще се боря за развитието на община Банско и няма да се откажа от това, моят роден град да бъде символ на успешното развитие и просперитет", обеща кандидатът, който днес трябва да започне работа като заместник-областен управител на Благоевград в екипа на новоназначената банскалийка Мария Димова. На провелото се събрание са номинирани бъдещи управници на Добринище и селата Кремен и Места. За Добринище ще се бори настоящият кмет Петър Галчев. Георги Халев и Елена Байракова са кандидати за двете населени места.

В Кресна също единодушно подкрепиха кандадидат-кмет от редиците на ГЕРБ. Доверието бе гласувано на Тодор Гюрев. Той е настоящ парламентарист в Кресна. Готов е с подреждането на листата за съветници. В Изпълнителната комисия на ГЕРБ все още не са одобрили кандидатулите на Гърев, Мацурев и на настоящия петрички градоначалник Димитър Бръчков. В Гоце Делчев преди дни също издигнаха кандидат, но той пък реши да остане на този етап анонимен. През седмицата са събранията в Сандански, Благоевград и Симитли. Очаква се гербаджиите в Симитлийско да подкрепят мощно досегашния кмет Апостол Апостолов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано