Борисов в Хаджидимово и село Блатска

Сподели във Facebook

Премиерът Бойко Борисов пристигна на инспекция в Гоцеделчевско, където придошлата река Места причини големи поражения на пътната инфраструктура.

Най-проблемният участък е между Хаджидимово и село Блатска, където падна мост, разрушени са пътни участъци, наводнени са земеделски имоти и частни стопанства. Премиерът бе посрещнат от кмета на Хаджидимово Людмил Терзиев. 

"Природата е голяма сила. Тези реки са бурни. Като придодайт и нищо не може да ги спре. Зам.-министър Нанков е с мен и гарантираме, че до събота следобед мостът ще бъде възстановен. Трябва водата малко да се оттече", обяви Борисов.

Както информирахме по-рано днес, спряно е движението и на пътя от Сатовча към село Осина. Пътното трасе е пропаднало от водите на Места.

Затворен за движение на всички автомобили пътя от Банско към Гоце Делчев. Причината е пропаднала подпорна стена. Водачите могат да преминават през обходен маршрут през прохода Попови ливади /Папаз чаир/.

На мястото на инцидента дойдоха тази сутрин директорът на полицията в Благоевград Дойчин Дойчинов, началникът на управлението в Банско Кирил Стоянов и служители на Областно пътно управление, които инспектират създадената организация.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Иван -
    Бойко си мисли че този мост до събота ще стане но не каза до коя събота защото има 48 съботи пак се изхвърли като чекия на пясък присъщо за него тя простотията ходи по хората не по животните заместник кмета на Хаджидимово направи най голямата глупост като скъса дигата на реката и след това водата я отнесе поне 60 а може би и повече метра и подкопа основите на мостовото съоръжение нямате си представа колко ПАРИЧКИ ще се ОТКРАДНАТ сега на триста четиристотин метра по нагоре укреплението или дигата както се казва сигурно е скъсана повече от четири години отпуснаха им пет стотин хиляди лева за да я укрепят а управляващите ги ОТКРАДНАХА

Избрано