Борисов в Кюстендил: Има нов данък - ДАК

Сподели във Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе посещнат от съпартийци в пълна театрална зала в Кюстендил. С думи на благодарност го посрещна кметът Петър Паунов. Борисов от своя страна разказа пред кюстендилци как добре са работили с градоначалника и какво е направено за града и региона.

"Прерасен парк направихме, стадион, който сега е пълен, театър, санирани блокове", това е малка част от направеното за Кюстендил", изтъкна Борисов и направи забележка към медиите, защо не задават неудобни въпроси към управляващите, които съсипват държавата.

"Ние сме крадели 8 милиарда лева, значи те сега крадат 10 милиарда" Ако тази коалиция остане и изкара 4 години, значи ще имаме 40 милиарда дълг.

Борисов разкри, че автомагистрала "Струма" няма да се строи повече. "Жал ми е, мъка, а автомагистралата щеше да е готова догодина. Всичко съсипаха. Най-корумпираното правителство е това на Кирил Петков. Лъжат и Брюксел", категоричен е Борисов.

Той посочи, че вече има нов данък в държавата - ДАК. Последва мълчание в залата и веднага бе пояснено, че е Данък Асен и Киро.

"Помпат само дългове. А ние ще сме все в чакалнята. Няма да има евро", обяви Борисов, като подчерта, че грабят народа, децата. Последваха скандирания "Оставка" и "Избори". "Най-корумпираното правителство е това и с времето ще го видите. Европейските пари повдигнаха България. И ако бяха умни, всяко правителство щеше да ги пази тези европейски партньори. Затова само при ГЕРБ работеха и нямаме 1 евро спряно от еврофондовете, а дойде ли ново правителство и ги спират", предупреди Борисов.

Бившият премиер пресметна, че в България няма продоволствена криза, както внушават от правителството. Подчерта, че сме първенци по производство на слънчоглед. "Щях ли да оставя аз аз олиото да е над 6 лева", попита Борисов. Той дада пример и с житото, с което може да се изхранят пет пъти повече от българите. Боли го и за пенсионерите, които отново са излъгани.

Борисов засегна и болния въпрос с бежанците. Съжали за провалените почивки на работещите хора, които сега няма да летуват в почивните бази, където са разселени украинците. 

Томислав Дончев бе категоричен, коалицията ще падне скоро. Призова да изчегъртаме омразата.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано