Братовчед на екскмета Камбитов скочи срещу ковид мерките

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Димитър Шалявски - собственик на една от дискотеките в Благоевград, не зачете разпоредените от здравния министър Кацаров ковид мерки.

Братовчедът на екскмета Атанас Камбитов отвори нощното заведение в града преди полунощ, въпреки засиленото полицейско присъствие. Първите криенти обаче наплашено изчакваха патрулките да се разотидат. Вместо тях дойдоха инспекторите от Регионалната здравна инспекция. Съставен е констативен протокол. Шалявски трябва да се яви в РЗИ на 30 септември, за да връчат акт за нарушението.

"Чакаме да видим ще има ли санкции, няма ли да има. Хората са наплашени. Като виждат патрулка, как да влязат. Вие ще влезете ли в заведение, ако ви пишат 200 лева", коментира Шалявски пред БНТ. Той смята, че целта е да се наплашат хората да не влизат в заведенията и по този начин те сами да затворят. Въпреки актовете и съставените протоколи, от дискотеката са категорични, че ще продължат да работят.

"Ако на клиент му бъде наложена глоба в моето заведение аз ще му взема акта и ще го обжалвам вместо него", категоричен е Димитър Шалявски. Припомняме, той беше един от първите собственици на дискотеки в страната, който бе сред протестиращите миналата година срещу правителството на ГЕРБ.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано