Съпругата на ОбС шефа в Благоевград продаде имот на голяма търговска верига

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

В Благоевград отваря врати магазин на най-голямата българска търговска верига. Сделката се реализира със съдействието на общинския председател Радослав Тасков.

Новият магазин на "Фантастико" ще се разкрие на терена на бившото предприятие "Зърнени храни", потвърди Тасков.

Освен частта, в която ще бъде обособен магазинът за хранителни стоки, инвеститорите предвиждат да изградят зала за боулинг и още няколко помещения, в които ще отворят врати магазини за нехранителни стоки и техника.

Сделката за терена е факт от края на месец април, когато Тонка Трайкова, съдружник в КФМ и съпругата на председателя на ОбС Радослав Тасков - Албена Таскова, са продали земята на Валери Николов, собственик на веригата.

"Сделката е факт от месец и половина. Лично аз съм много щастлив, че в Благоевград място ще намери утвърдена българска верига, която е предпочитано място за пазаруване заради големия асортимент и качеството на предлаганите стоки. Добре съм запознат с плановете на инвеститорите, които предвиждат създаването на голям магазин, зала за боулинг и още няколко магазина. Най – важното от всичко е, че се предвижда да бъдат разкрити нови близо 100 работни места за жителите на Благоевград", каза Радослав Тасков.

"От години Благоевград е на дъното на всички класации по отношение възможностите за работа и инвеститорски интерес. За съжаление това стана причина много наши съграждани да напуснат любимия град и да търсят възможности за препитание в други населени места, дори в други държави", коментира парламентарният шеф в Благоевград.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Трой -
    Защо прокуратурата не се самосезира и не му отнеме всичко откраднато
  2. Жоро -
    Ей корумпирано същество върни парите на гражданите на Бл

Избрано