Чистката в МВР продължава

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Областната дирекция на МВР в Перник е със сменен шеф. Със заповед на министъра на служебния вътрешен министър Бойко Рашков за директор е назначен старши комисар Милен Тасков. Днес той бе представен пред състава на дирекцията от и.д. главният секретар на МВР главен комисар Стоян Темелакиев.

Тасков е на работа в системата на МВР от 2000 година. Започнал е в Първо РУ – Перник като разузнавач и е преминал през всички нива до началник на районното управление. Бил е и полицейски инспектор в полицията в Радомир и началник на полицейски участък „Ковачевци“.

От 2019 година до момента е началник на група в РДГП – Аерогари. Завършил е Академията на МВР. Досегашният директор Димитър Попов е преназначен на друга длъжност в системата на МВР.

С нов полицейски шеф е и дирекцията в Благоевград. Назначен старши комисар Георги Кандев.

Георги Кандев идва от сектор "Охранителна полиция" в столицата. Работи в системата на МВР от 1999 година. Последователно е заемал изпълнителски длъжности в ОДМВР-София, ГДБОП, и ГДНП. Кандев е от Гоцеделчевско.

Отстраненият Дойчин Дойчинов бе начело на полицията в Пиринско точно две години. Той ще продължи работа в полицейската система. 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано