"Човекът митница" топи кмета Бръчков

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Марио Минев, популярен като Човека митница, засипа с жалби Районната избирателна комисия в Благоевград. В една от тях натопи петричкия кмет Димитър Бръчков.

Минев, който от две седмици представялва ДПС в южния град, е отразил в сигнала си, че Бръчков принуждава служители на Общината да гласуват в полза на определен кандидат. В друга жалба, бившият митничар, съден преди време за отвличане и побой над лидера на "Атака" в Петрич Огнян Тетимов, пише, че в секция номер 26, умишлено държат машината за гласуване без хартия. Настоява пред РИК-Благоевград да вземе незабавно отношение.

В трета за деня жалба Минев твърди, че метски наместник в близко до Петрич село е иззел лични карти на гласоподаватели. Предстои членовете на РИК да разгледат сигналите. Както вече информирахме, два часа по-рано, от централата на ГЕРБ сезираха Избирателната комисия, че бодигардът на Минев - Димитър Шумаров, провежда агитация и подпомага довеждането на избиратели в две секции в южния град. Посочиха още, че такси на фирма "Боро" прави курсовете до училище "Антон Попов. Жалбата обаче бе оставена без движение.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано