Цветан Цветанов изненада бивши съпартийци в Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Цветан Цветанов излиза за гласовете на избирателите в Пиринско за следващ парламент. Получи удостоверение от РИК - Благоевград минути, преди да изтече крайният срок за регистрации снощи. Бивши съпартийци от ГЕРБ и втората му партия "Републиканци за България" останаха безкрайно изненадани от появата му в листата на КП "Свободни избиратели". Цветанов Генчев Цветанов е водач на 7-членната листа за 27 октомври, която бе регистрирана от пълномощника Виктор Владимиров Серафимов.

Безкрайно учудени останаха членове на РИК-Благоевград, приели документите на коалицията. Повечето от тях са били заедно с Цветанов в ГЕРБ, включително и с председателя Мартин Бусаров. Бившият вътрешен министър Цветанов беше и депутат от Първи избирателен район.

След като се раздели с Бойко Борисов Цветанов учреди РБ, партията му участва в избори, заедно с бившия кмет на Благтоевград Атанас Камбитов, а също и с ексградоначалниците на Банско Георги Икономов и на Сандански Кирил Котев. Сега Цветанов се включи в надпреварата за 51 НС. С него участват Радослав Милев Кацаров, Владимир Атанасов Манолов, Абдурахмaн Абдурахманов Шамов, Таня Николова Халилова, Светослав Славчев Митов и Стоян Димитров Стоянов.

Коалиционен партньор на Цветанов и неговите републиканци на национално ниво е Стефан Софиянски, съвместно със зелен съюз.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано