Дариха общински имот за джамия

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Дариха общински терен за строеж на джамия. Тя ще се издига на площ от 1545 квадратни метра.

Дарението бе подкрепено с гласовете на съветниците в Якоруда. Имотът преминава официално в активите на Главно мюфтийство, информираха от Общинския съвет в града.

Урегулираният поземлен имот е в при пазара в Якоруда. Предстои кметът Беди Осман да сключи договорс мюфтийството за изграждане на молитвения дому който ще бъде втори в Якоруда. Старата джамия е от десетилетия. Според строителните инспектори сградата е за укрепване.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Мерда Осман -
    Хора от община Якоруда,разберете, че има тайна новият кмет да остави на същите постове в общината Беда, Магда и Карафеиз .. Това е недопустимо. Бъдете будни, а не в кома, в която вече 20 г ви държат. Не позволявайте ПРОМЯНАТА, да стане подмяна
  2. Асие Шахин -
    Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови,Пачка, Джама, цялата община ще има пълна подмяна на всички нива есен .ПЕРКОВИТЕ БРАТЯ СА ЗА БОБОВ ДОЛ
  3. До мюсюлманка -
    Ти не си мюсюлманка,тъпачка си
  4. Мюсюлманка съм -
    Въпреки,че съм мюсюлмснка, мисля, че е по- добре да се направи един завод на това място, та да се създаде работа на тия бедни хорица.
  5. Е -
    Ерлия да е
  6. Аллах -
    И като се отърве от тях,та какво?? Ще дойдат пак същите ,може и по неграмотни. Якоруда си отива,за жалост . АЛЛАХ е ВЕЛИК!!????????
  7. Осман -
    АЛЛАХ е велик
  • 1
  • 2

Избрано