Даряват пари за Атанас

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Фолклорната формация "Ритмика" и приятели провеждат благотворителна хоротека на открито в Благоевград. Под мотото "Ръка за ръка" правят добро дело - събират пари за лечението на един човек с главно "Ч", с голямо сърце и весела душа - Атанас Угринов. Нуждае се от финансова подкрепа.

Ето какво заяви Атанас Угринов публично: "Всичко вървеше прекрасно до момента в който преди 7 месеца ми откриха рак на дебелото черво с множество разсейки в черния дроб. Ракът на дебелото черво беше премахнат оперативно, и след това започна трудния път към лечението на разсейките. До момента имам направени 12 химиотерапии в Турция, болница Аджибадем. Предстои ми операция на черния дроб за премахването на лезиите. До момента се справях финансово сам с подкрепата на моето семейство и приятелите, но средствата ми се изчерпиха и е невъзможно да продължа лечението без Вашата покрепа.
Обръщам се с гореща молба към Вас за помощ, за да мога да довърша лечението и да продължа да се радвам на децата и внуците си. Единствено с Вашата помощ и подкрепа, ще мога да завърша последният етап от моето лечение и всички страдания и похарчени до момента средства няма да отидат напразно.
Предварително благодаря на всички, които ще се притекат на моя зов за помощ", моли Атанас Угринов.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано