Делян Пеевски посочи врага на Банско

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Кметът на Банско Иван Кадев прие радушно Делян Пеевски. Благодари му за оказаната помощ в критичния момент при първата вълна на пандемията миналата година, когато градът бе поставен под карантина, а той дари нужните консумативи, за да може да бъдат тествани жителите и да се ограничи заразата.

Градоначалникът Кадев представи пред водача на листата на ДПС в Благоевград и визията за развитие на града, като подчерта, че той има потенциала да се превърне в световен зимен курорт, но припомни, че през годините постоянно е имало спънки пред реализацията на тази идея.

Делян Пеевски обясни, че причината това желание на банскалии още да не е станало реалност всъщност е задкулисието начело с Иво Прокопиев.

„Олигархът Иво Прокопиев и управляваното от него задкулисие в лицето на кръга „Капитал“ и свързаните с него НПО-та са истинската причина за това. Именно те създават пречките, спъващи не само превръщането на Банско в световен зимен курорт, но и развитието на цяла България“, посочиха от пресцентъра на ДПС.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Мартин -
    Затвор за Иво Прокопиев!

Избрано