Депутат и губернатор борят коронавируса

Сподели във Facebook

Георги Динев - народният избраник от ГЕРБ, е сред заразените с коронавирус. Петричкият депутат обяви, че е с положителен резултат.

"В понеделник вечерта почувствах леко неразположение и направих антигенен бърз тест за коронавирус, който за мое съжаление се оказа положителен. На следващия ден резултатът се потвърди и от направения в съответната лаборатория PCR тест. Искам да ви уверя, че като отговорен човек съм спазвал всички противоепидемични и санитарни мерки", заяви Георги Динев.

Той продължава работата си в заседанията на Народното събрание онлайн.

"Използвам случая да изкажа огромните си благодарности и признателност към всички лекари и медицински служители, които са денонощно на фронтовата линия във войната с този коварен враг. Бъдете здрави и се пазете", пожела Динев.

Областният управител на Перник Емил Костадинов също е с коронавирус. Вчера сутринта си е направил антигенен тест, който се оказал положителен. Положителен е бил резултатът и от последвалия PCR тест. Костадинов е поставен под карантина за 14 дни и е на домашно лечение. Временно Областната администрация в Перник ще ръководи зам.-областният управител Иво Иванов.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано