Депутатите Апостолов и Динев атакуваха служебен министър

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Благоевградски депутати от ГЕРБ отправиха ултиматум към регионалния министър Комитова заради спряно строителство в региона.

Стефан Апостолов от Симитли заплаши с протести, ако не стартира изграждането на нов мост над Струма, на мястото на Железния, строен от немски ойници.

"Вече близо три месеца всички се питаме какво се случва с изграждането на новия мост, който да свързва квартал „Ораново” с останалата част от Симитли. Отговор няма. Питам в чий интерес работи министър Комитова и защо при цялостно завършена процедура и налични всички документи, договори, планове и разрешителни, от АПИ не издават Акт 2 за започване на строителните дейности", пита Стефан Апостолов.

"Трябва ли да се стигне до тежък инцидент, за да разбере министър Комитова, че мостът е опасен? Трябва ли да затворим главен път Е-79 и второкласен път – 19, за да покажем, че няма да търпим такова безотговорно поведение", изрази негодуванието на симитличани местният народен избраник.

Петричкият депутат Георги Динев също атакува служебната министърка запади спрените ремонти на важни улици в южния град - "Елгепе" и "Солунска".

"Община Петрич вече изпълни своя ангажимент за подмяна на водопроводната мрежа. Има и избран изпълнител за благоустрояване на тротоарите.
От тук нататък всичко зависи от МРРБ. За съжаление получих един напълно неадекватен отговор от министър Комитова. Ще продължа работата си по този казус, за да защитя хилядите си съграждани, които живеят на и в близост до въпросните улици, защото никой не заслужава да живее при такива абсурдни условия", коментира Георги Динев.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано