Десетима задържани при полицейска акция

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Нелегални оръжия, боеприпаси и наркотични вещества са иззели по време на специализирана операция в Дупница и региона.

По време на проверка в автомобил "Тойота", полицаите от управлението в Дупница са открили наркотични вещества. Колата управлявал 46-годишен столичанин. В нея пътували непълнолетни момичета от Дупница.

Последвали са процесуални действия в имот в бобовдолското село Шатрово, ползван от софиянеца. Там открили пистолет и 135 боеприпаса, укрити на различни места – незаконно притежание. На различни места в къщата са намерили пакут с мариуана. Всички са задържани по Закона за МВР

45-годишен мъж от Перник е задържан вчера от дупнишки полицаи за незаконно притежание на оръжие и боеприпаси – при извършени процесуални действия в имот, ползван от него в село Червен брег, са открити и иззети пушка ЧЗ и 13 патрона. Бързо полицейско производство е образувано по случая в Дупница.

54-годишна дупничанка е задържана с полицейска заповед за извършена кражба на портфейл с пари, документи и банкова карта, криминалистите са я установили след по-малко от 24 часа след заявяването на престъпното деяние.

Двама мъже – на 28 и 24 години са задържани с полицейска заповед от служители на Полицейския участък в Бобошево за извършена кражба на резачка, ъглошлайф , бензинова косачка от къща в село Слатино, работата по образуваното досъдебно производство в РУ Дупница продължава под надзора на прокурор.

46-годишна жена от село Дебрен е извършителка на кражба на мобилен телефон, кражбата бе заявена в края на миналата година в Сапарева баня. Задържана е с полицейска заповед, работата по образуваното досъдебнто производство.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано