Дете и мотористи пострадаха на пътя

Сподели във Facebook

4-годишно момче е пострадало при пътен инцидент. Малкият е със счупен крак в болница, съобщиха от полицията. Произшествието станало на улица в гоцеделчевското село Слащен.

Автомобил „Пежо“ с 34-годишен водач от село Туховище не видял детето и го блъснал. То пресичало пътното платно. Срещу водача е образувано наказателно дело.

На главен път Е-79 е катастрофирал моторист. Между село Бело поле и Благоевград 20-годишният благоевградчанин карал с висока скорост. На ляв завой паднал на пътното платно и се е ударил в мантинела. С разкъсна рана на десен крак и без опасност за живота е пострадал 22-годишен младеж от  Кочериново, който се е возил на мотоциклета, а с охлузна рана в областта на коляното водачът на мотоциклета. Мотористът не е бил пиян, сочи експертизата.

В района на Сандански товарен автомобил „Рено“ с 51-годишен водач от Долна Оряховица, навлизайки в кръгово кръстовище в града, се ударил в автомобил „Опел Астра“, управляван от 44-годишен шофьор от Благоевград. При инцидента са нанесени материални щети. Пробите за употреба на алкохол от водачите са отрицателни.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано