Димитър Ирибозов: Благоевградчани се нуждаят от Андон Тодоров в този критичен момент

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

По-малко от две години след последните избори за местна власт, Благоевград пред нов вот за кмет. "Някак си при всяка предизборна кампания се повтарят едни и същи послания, обещания и надежди. Не може да се отрече, че всеки кмет е оставил следа след себе си в развитието и благоустрояването на общината. Може да се твърди обаче, че повечето от заемалите тази длъжност не са довеждали докрай започнатото, не са изпълнявали поетите обещания", категоричен е Димитър Ирибозов от ИК , издигнал Андон Тодоров бъдещ кмет.

"В изминалите години всяко едно общинско управление неглижираше въпроса с икономическото развитие на града. Не се търсеха сериозни инвеститори, които да осигурят заетост на населението с достойно заплащане на труда. Много жители на общината я напуснаха, търсещи препитание в други райони на страната или в чужбина. У хората се създаде трайно впечатление, че общината пропада, загива, няма бъдеще и ред други такива негативни усещания", каза Ирибозов.

"В оставащите малко повече от 2 години до редовните кметски избори Благоевград и общината се нуждаят от енергичен, смел, можещ и решителен кмет, който да формира едно силно управление, насочено към решаване на проблемите, трупани с години. Благоевград няма време за експерименти, а има нужда от човек, който има опит и кураж да довежда нещата докрай. Такъв човек аз виждам в лицето на Андон Тодоров. От него се нуждаят благоевградчани в този критично труден за всички ни момент", категоричен е Димитър Ирибозов.

Защото той не ви обещава – той гарантира, че поетите ангажименти ще бъдат реализирани в полза на хората, а не на отделни икономически или политически субекти.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано