Дрогиран водач предизвика катастрофа

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Пътни полицаи са задържали за денонощие водачи предизвикали пътни инциденти. Те са на 19 и 22 години. В ареста са вкарали и водач, карал след употреба на алкохол.

На улица "Стефан Карчев" в Сандански автомобил „БМВ“ с 19-годишен водач от града е блъснал непълнолетен пешеходец. Името му се укрива от полицаите. Извършвал е маневра на заден ход и не видял 16-годишния санданчанин. Той е пострадал с охлузни рани по краката и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. На водача са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

В Петрич са свалили от "Мерцедес" 22-годишен, който управлявал дрогиран. На улица „Яне Сандански“ в не спазил необходимата дистанция от спрял пред него  автомобил „Тойота“. При удара е пострадала 31-годишната водачка. Санданчанинът е с охлузна рана на ръката, съобщиха от полицията. Оказало се, че употребил наркотици, преди да седне зад волана. 

На пътя между санданските села Каменица и Крушица униформените са проверили „Опел Зафира“. Тествали 58-годишния водач с дрегер, който отчел 1,29 промила алкохол. Той е от село Микрево. Предстои колата му да бъде иззета.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано