Дупничани и санданчани изпратиха Геле

Сподели във Facebook

Жители на Дупница и Сандански изпратиха Ангел Христов-Геле до вечния му дом. Опелото на известния като Геле събра бизнесмени, спортисти,  представители на полицейските структури и местната власт. Ангел, който е Сандански, но смятан за дупничанин, бе почетен от роднините му. Неговият роден брат Тони е полицай в санданското управление.

Пред храм "Свети Георги", който е с позлатени кубета от така наречените Братя Галеви, бяха съпругата, децата на Ангел, приятелката на Пламен Галев, борецът Александър Томов, Златко Баретата, известният в застрахователните среди Васил Василев-Клеменца и много жители на Ресилово, където е резиденция, прехвърлена на офшорна компания.

Полицейското присъствие е засилено и към този час. До момента няма нарушение на обществения ред, за който освен униформените, следят и момчета с черни облекла. Медиите също са на терен и снимат пристигналите на поклонението.

 Припопмняме, че Ангел Христов официално се води издъхнал в Ресилово на 3 юни. От експертизата, назначена от МВР, е ясно, че смъртта му е по естествен път и след остро коронарно разстройство. Веднага след това бе разпоредено мащабно издирване на другия от "братята" - Пламен Галев. ИТърсиха го безуспешно на няколко адреса в Кюстендилско.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано