Дядо Коледа помага на болни и бедни

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Подновиха благотворителна акция за Коледа и Нова година. "Мисия Дядо Коледа с мустак" се организира за втори път и цели да помогне на поне 100 семейства в Гоце делчев и общината.

"Да влезем през камината в домовете на нашите деца с увреждания, както и такива от семейства с финансови и физически затруднения и да оставим така желаните подаръци, защото Коледа е за всички и не познава граници", призовават в социалната мрежа участниците в кампанията.

Желанието им е да се промени Детското отделение към МБАЛ „Иван Скендеров“, осигурявайки весел и цветен тапет.

"Да премахнем болничната атмосфера, страха и тревогата от детските очи в най-тежкия момент за едно дете, а именно болничния престой, превръщайки коридора в цветно, весело, абсолютно различно от болнична среда местенце. Нашата цел е пристъпвайки в боничното отделение децата да не усещат страх, а точно обратното", обясниха организаторите.

Те гарантират, че даренията - палични и материални, ще бъдат разходвани напълно прозрачно. Ще се предостави информация за всички получили част от даренията. 

"Вашата помощ е надеждата, която някой ожесточено търси. Сбъднете Коледата за някого, нека да подсигурим храна и подаръци. С вашата любов и помощ успяхте да помогнете на повече от 70 семейства в района на град Гоце Делчев през последната година", призоваха инициаторите.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано