Фенове от Симитли и Благоевград дават 10 лева за билет

Сподели във Facebook

В междинния 3-ти кръг на Втора лига благоевградският "Пирин" гостува на "Септември"-Симитли. Преди дербито наставникът на орлетата Уорън Фийни призова футболистите към търпение и воля за победа. Той заяви още, че познава играта на симитлийските футболисти и ги намира за доста организирани на терена и прогнозира оспорван мач.

Срещата е днес от 19.00 часа. Цената е на билета в Симитли е 10 лева. Продават се на касата на стадион "струма" до започване на мача.

Главен арбитър на срещата е Ивайло Стоянов с помощници Петър Ангелов и Марин Бонев. Четвърти съдия е Благой Манов. След два изиграни кръга Пирин е на трета позиция в класирането с актив от 4 точки с една победа и едно равенство.

Вратарят Франческо Руберто продължава да тренира отделно от групата и пропуска и тази среща. Полузащитникът Иван Тасев, който претърпя успешно операция от херния ще стартира леки тренировки след около десетина дни. Очаква се Тасев да бъде на разположение на треньорски екип след паузата за националните отбори. На линия отново е полузащитникът Конър Хендерсън, който изтърпя наказанието си за червения картон срещу Хебър в миналия кръг, съобщиха от пресцентъра на клуба в Благоевград.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано