Фланелка на Балъков и топка на ЦСКА купени за 480 лева

Сподели във Facebook

Разиграха на търг 30 спортни артикула. Сред най-скъпо продадени са фланелки на футболните ни звезди Любослав Пенев и Красимир Балъков. Те са изтъргувани за по 200 лева на благотворителния търг в Драгичево.

Продадена е и фланелката, с която кметът Виктор Викторов е играл в местния отбор "Спортист". Екипите на бившите футболисти в "Миньор" - Перник, Иво Славчев и Тони Евтимов, са закупени от фенове за 200 и 190 лева. На Неймар - за 170 лева.

Клубна топка на ЦСКА, подписана от всички футболисти след победата над швейцарския Базел с 3:1, в квалификациите на Лига Европа, е най-скъпо продадения спортен артикул на организирания от кмета на пернишкото село Драгичево благотворителен търг. Тя е купена за 280 лева.

"Търгът премина при голям интерес. В него се включиха и сънародници в Чикаго. Те са притежатели на топка на пернишкия ръгби клуб Валяците, и две фланелки - на местния футболен клуб, отчете в социалната мрежа кметът Виктор Викторов. В инициативата неотлъчно до него беше и неговата красива и чаровна дъщеря Ванеса Викторова, която е наследила спортменския му дух.
Уникалните спортни реликви припомниха на участниците и гостите за успехите и победите на нашите славни спортисти през годините.

Викторов подчерта, че наистина се чувства щастлив от факта, че толкова много хора са участвали в инициативата. Събраната сума е 3580 лева. Тя ще позволи в центъра на селото да бъдат монтирани големи букви, изписващи Драгичево в цветовете на националния трибагреник.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано