Футболистките от "Спортика" с мощен спонсор

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

"Много се гордеем с борбените момичета от ФК "Спортика"-Благоевград. За нас е чест да подкрепяме отбора и да се радваме на неговите успехи", заявиха от строителното дружество "Грома Холд".

Фирмата е генерален спонсор на женския футболен клуб в Благоевград и подкрепя не само тима, който участва в националното женско футболно първенство на България.

"Вярваме, че футболът възпитава дисциплина, конкурентоспособност и хъс за победа – все ценности, които са еднакво важни и за младежите, и за девойките. Не на последно място, сме убедени, че подкрепата от бизнеса за местните спортни школи е важна предпоставка за развитието на регионалната общност“, споделят от „Грома Холд“.

„Специални поздравления за селекционера Радослав Креснички-Джарата, за целия треньорски и административен екип и за прекрасните момичета – олицетворение на силния дух на благоевградските дами", написаха в страницата си във Фейсбук пътищарите и припомниа, че преди няколко дни отборът им бе награден като най-добър, а футболистките получиха медали и купи от Общината.

В същото време в дербито с отбора на "Пирин" в последния есенен кръг на женското футболно първенство "Спортика" победи с 2:0 и запазва брилянтни шансове да атакува първото място в националното първенство по футбол за жени.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано