Георги Спасов: Оставете "Пирин" на мира, ще ви разгоня фамилиите

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Акционер в "Пирин"- Благоевград отправи закана към политиците в града да не се занимават с отбора. Дори напомни, че голяма част от тях му дължат пари.

Георги Спасов публикува призива си в социалните мрежи. "Бях решил да не отговарям на малоумщината, която се изсипва по наш адрес след изпадането от Ефбет Лига, но всяка простотия трябва да има някакви граници. Не се сърдя на феновете, които наистина ги боли за отбора, тях ги разбирам. Мога само да им кажа - направихме всичко възможно и зависещо от нас отборът да остане. Заплатите на играчите се плащаха абсолютно навреме, за първи път от доста време насам заработените премии се даваха на следващия ден след спечелване на точките, за решителните мачове се обявиха двойни възнаграждения за целия отбор - без значение титуляри или резерви. Е, не успяхме. Въпреки това и през ум не ми мина да се отказвам. Вечерта след мача с Локо София бях на стадиона до 3:30 сутринта, за да правим план как най-бързо да се върнем където ни е мястото. И това нещо ще стане, аз колата в калта няма да си оставя", написа Георги Спасов.

"До всички, които се опитват да трупат политически дивиденти на гърба на Пирин - внимавайте, познавам ви! Прекалено добре ви познавам, повечето ми дължите и пари! Оставете отбора на мира, оставете хората, които работят в него на мира, защото ви обещавам, че ще ви разгоня фамилията", категоричен е футболният благодетел.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано