ГЕРБ се обедини за Илиан Георгиев

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

"Доказахме, че ние от ГЕРБ-Благоевград сме обединени и силни. Радвам се, че сме заедно с личности, поставили основите на партията, с активисти, които днес са наш двигател - всички сме под знамето на ГЕРБ и на успеха", заяви публично кандидатът за народен представите Илиан Георгиев.

"Такова единение вдъхновява и вдъхва допълнителни сили. Енергията на младите и мъдростта на стожерите на ГЕРБ ми дават увереност, че ще се справим с общата цел - областният център да има свой депутат в следващия парламент", коментира в социалните мрежи Георгиев.

Той е категоричен, че доверието на всички тези хора означава много и няма да го предаде.

"С експертизата, която притежавам, с тяхната подкрепа и с тази на партньорите от СДС и Гергьовден няма как да не успеем, защото обединението е сила и успех. В мое лице Благоевград и цялата област ще имат свой посланик в Народното събрание, който ще отстоява всеки ден интересите на местните жители", убеден е Илиан Георгиев, който е втори в листата на ГЕРБ за изборите на 9 юни.

Емоционалната среща се проведе в парк "Бачиново" снощи. Присъстваха бившият областен лидер Костадин Хаджигаев, Даниела Савеклиева, Йордан Андонов, настоящият общински ръководител Атанас Камбитов и Андрей Новаков.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано