Гешев на крак при доблестни гимназисти

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Главният прокурор Иван Гешев връчи Плакет на двама ученици за смели и доблестни постъпки.

Обвинител номер едно пристигна лично в ПГИТ "Асен Златаров" и в ПГ "Пейо Яворов" в Петрич, придружен от благоевградския прокурор Борислав Ковачки.

Плакет получи петричкият гимназист Георги Тимов. Поводът за отличието е сигнал и съдействие от страна на Георги за задържането на хора, които мамят с продажба на маркови артикули. Плакет на община Петрич за гражданско съзнание и доблест получи Георги Тимов от кмета Димитър Бръчков. Иван Гешев и Димитър Бръчков бяха единодушни в изказванията си, че с постъпки като на Георги имаме надежда за бъдещето.

В другата гимназия Гешев подари икона на Свети Георги. Надписана е специално за ученичката от 11 клас - Габриела. Тя задала преди време неудобен за Гешев въпрос, а той призна, че за първи път не знаел какво да отговори.

Припомняме, преди две седмици Георги Тимов от село Скрът залови измамник от Молдова. Взел му 1600 лева за скъпи домакински уреди, които искал да подари на майка си. Оказало се, че тенджерите и тиганите са чиста проба менте и се се стигна до задържането му. Съдът в Благоевград постанови спрямо чужденеца, пребиваващ от известно време в региона, лишаване от свобода за една година. Присъдата обаче е условна.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано