Голмайстори напуснаха "Пирин"- Благоевград

Сподели във Facebook
Антон Карачанаков Антон Карачанаков

Благоевградският "Пирин" се раздели класни футболисти. Официално от ръководствто не казват каква е причината. "Гнездото" напуснаха двама от голмайсторите - Антон Карачанаков и Спас Георгиев. Договорите им са прекратени от шефовете на клуба в Благоевград.

"В последните два сезона двамата имаха фундаментален принос, както за завръщането на отбора в Първа лига, така и за утвърждаването му в елита.
Със сърцатите си изяви, Антон и Спас спечелиха сърцата на привържениците и ще останат завинаги част от пиринското семейство на “Гнездото“!
ФК Пирин сърдечно благодари на двамата. Пожелаваме много здраве и бъдещи успехи в професионалните им кариери", коментираха от ръководството на "орлетата".

Раздялата с Карачанаков и Георгиев е часове след прекратената футболна кариера на Станислав Дяков и Станислав Манолев. Те вече са част от шефския екип. Вчера двамата играха само в първото полувреме на мача с "Ботев"-Враца. Пиринци загубиха срещата. В социалните мрежи фенове коментираха, че не е игран футбол, а тото.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано