Горски негодуват от партийно назначение в ЮЗДП - Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

В Югозападното държавно предприятие открито негодуват срещу назначения за председател на Управителния съвет лидер на "Продължаваме промяната". С благословията на земеделския министър Кирил Вътев начело е поставен банскалията Марио Граченов, който координира ПП в Пиринско. Коментарите са, че именно той е спомогнал начело на ЮЗДП да застане Валентин Чамбов, който напусна поста на зам.-министър, преди до оглави горсокото ведомство.

Партийният водач е завършил Американския университет в Благоевград. Според хора от системата на горите, Граченов е тясно свързан с ГЕРБ и ДБ. Той вече ръководи УС на ЮЗДП със Светослав Николов от Банско и с Марин Катранджиев. По отношение на Граченов публичко изявление направи и бившият шеф в ИАГ Александър Дунчев.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Горски -
    В Якоруда някой чувал ли е за горската мафия ? Ами няма кой да ни спре. Кой умее , той живее.
  2. Председателя на ДПС -
    Председателя на ДПС публикува: 12 Август 2023 | 09:45 Централата на ДПС реши да издигне Мехмед Вакльов за кмет на община Якоруда. Пред него е поставена задача да посочи нов екип от ерудирани млади и уважавани личности. Категорично да се раздели с всички до един, без изключение от старите управници които се провалиха, и не заслужават доверие. Призоваваме населението на община Якоруда и съставните населени места да го подкрепят, за да изведе града от блатото в което го тикнаха досегашните управници
  3. Марио Асьов -
    Аз съм новият кмет на Якоруда. Ще кача на пангара всички стари, до един. Без изключение. Познавате ме. Всички стари вън. Аз ще се справя с тях.

Избрано